Informació important de seguretat del vostre interès

El servei d'assistència tècnica remota és un sistema de connexió segur. Un cop acabat el servei Visió d'Enginyeria no podeu tornar a accedir a l'equip de l'usuari tret que es torni a concretar un altre servei d'assistència remota. La connexió sempre es fa amb el consentiment i la intervenció de l'usuari ja que el sistema no permet la connexió sense la seva intervenció.

El client com a responsable de fitxers que contenen dades de caràcter personal està vinculat per una relació de prestació de serveis informàtics amb Visió d’enginyeria en utilitzar aquest servei. El client accepta que aquest accés no es considerarà com a comunicació o cessió de dades sinó com a prestació d'un servei al responsable del tractament.
Copyright © 2023 Visió d'Enginyeria SL.

Seleccioni el seu idioma